fbpx Skip to content

Overlijden melden? 24/7 bereikbaar

Samenspraak Uitvaartzorg Marion Bollongino

Uitvaart regelen in apeldoorn

Als er iemand overlijdt die dichtbij staat, komt er veel op u af. Praktische zaken moeten geregeld worden. Maar tegelijkertijd zijn er uw eigen emoties en verdriet.

Marion is vertrouwd met de omgeving apeldoorn, zij denkt graag met u mee om een mooi en persoonlijk afscheid te regelen.

Een persoonlijke uitvaart in apeldoorn

Als uitvaartverzorgster werk ik in apeldoorn en omgeving,  ik ben er voor u om u persoonlijk te begeleiden bij het afscheid van uw dierbare. Ook buiten deze regio ben ik er om de uitvaart te verzorgen.

Neemt u gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Een afscheid in harmonie met de herinneringen die uw dierbare zo bijzonder maken.

Omdat ieder mens weer anders is en ook iedere familie weer andere wensen heeft, is het vanzelfsprekend dat er een uitvaart plaatsvindt aangepast naar uw persoonlijke wensen. 

Een afscheid hoeft niet per se in een aula van het crematorium plaats te vinden. Er zijn genoeg mogelijkheden in apeldoorn om op een andere bijzondere locatie een ceremonie te organiseren.

Hieronder enkele tips om de uitvaart nog persoonlijker te maken:

  • Een persoonlijke uitvaartkist: Er zijn zoveel wensen en mogelijkheden dat de fabrikanten hier op inspelen. Denk aan een kist met fotoprint, een biologische kist, de kist met (klein) kinderen beschilderen.
  • Rouwvervoer: Buiten de standaard rouwauto is er tegenwoordig veel meer mogelijk. Een uitvaartbus, uitvaarttruck, uitvaartfiets behoren ook tot de mogelijkheden.
  • Bloemen: Naast ons bloemenboek is het ook mogelijk om samen met de bloemist een eigen persoonlijk bloemstuk te laten samenstellen.
  • Uitvaart locatie: Traditioneel worden de uitvaarten gehouden in een uitvaartcentrum of in een crematorium. Het is ook mogelijk om het afscheid op een andere plek te organiseren, denk aan een café, favoriete horecagelegenheid. Of in uw eigen thuis.

Overlijden melden? 24/7 bereikbaar

Crematoria in regio apeldoorn

Crematoria Twente Enschede

Crematorium in Enschede heeft 3 aula’s met elk hun eigen ontvangstruimte, gastenkamer en familiekamer. Alle drie aula’s hebben een natuurlijke lichtinval, verbinding met buiten en een frisse aankleding gebaseerd op natuurlijke elementen.

De bijbehorende gastenkamers zijn in dezelfde stijl ingericht en hebben uitzicht op de tuinen. Alle ruimtes zijn uitgerust met hedendaagse opnametechnieken en audiovisuele apparatuur.

Crematoria Twente Borne

In ons kleinschalige, modern vormgegeven crematorium in Borne is ruimte om het afscheid volledig op eigen wijze in te vullen. Het crematorium beschikt over twee aula’s, elk met een eigen gastenkamer, en over een informele afscheidslounge waar u in een informele setting afscheid kunt nemen van een dierbare.
 
Met hedendaagse technieken en gastvrije, bekwame medewerkers helpen we om van het afscheid een dierbare herinnering te maken, die steun biedt om verder te gaan.
 

Crematoria Twente Almelo

Het crematorium in Almelo is een licht en modern ingericht crematorium waar mensen op intieme en persoonlijk wijze afscheid kunnen nemen. Het crematorium beschikt over één aula, een gastenkamer met terras en een ontvangstruimte. Vanuit de aula is zicht op de groene tuin met vijver door de grote, glazen pui.

Crematorium Hart van Berkellan

Landgoed Het Aamschot leent zich bij uitstek om het afscheid van een dierbare overledene zo persoonlijk mogelijk te maken. De parkachtige omgeving met de ontvangstruimten uit de jaren vijftig zijn gerenoveerd in de oude stijl en aangepast aan de eisen van deze tijd. Na de uitvaart bieden deze sfeervolle vertrekken de gelegenheid om met familie en vrienden door te brengen.

Informatie voor het regelen van een uitvaart

In een tijd met allerlei emoties, is het belangrijk dat er een rustpunt is voor u. Niet alles hoeft op de eerste dag geregeld te zijn, u kunt toegroeien naar de dag van de uitvaart en in de loop van de dagen alle keuzes maken die nodig zijn.

Ervaringen

“Terug in Nederland waren alle belangrijke dingen geregeld door mijn kinderen in samenspraak met Marion. Marion was steeds als de stille kracht aanwezig, rustig en empathisch in haar coachen. Het was ons afscheid, een mooi afscheid, Marion, dank je wel!”

“De samenwerking met jou was uitstekend en jouw eigen inbreng daarbij hebben we ook zeer gewaardeerd!
Wij kijken terug op een mooie middag, ondanks het grote verdriet om het verlies van onze zoon.
Dank je wel Marion voor al je goede zorgen.”

“Terugkijkend ben ik heel blij dat mijn nicht Marion heeft voorgesteld. Zij is voor ons in een voor ons emotionele periode een enorme steun geweest waarvoor wij haar zeer erkentelijk zijn.”

Uitvaartwensen vastleggen

“Geef uw nabestaanden rust”

Het vastleggen van uitvaartwensen kan lastig zijn. Het praten en denken aan de dood is en blijft moeilijk, zeker als het gaat om uw eigen dood of die van uw geliefde.
Toch geeft het vaak een stukje rust, uw wensen eens op papier te zetten en de mogelijkheden te bespreken. Zo is alles goed geregeld en hebben u en uw nabestaanden geen zorgen meer.