fbpx Skip to content
na overlijden
na overlijden

Samenspraak Uitvaartzorg: zorg voor het afscheid

Bij een overlijden valt er veel te regelen; en alles lijkt in korte tijd te moeten gebeuren. Ondertussen is er het verdriet en het gemis.

Marion Bollongino helpt u naar een persoonlijk afscheid in harmonie met de herinneringen die uw dierbare zo bijzonder maken.

Of het een crematie of begrafenis wordt, op welke locatie afscheid genomen wordt, of de sfeer persoonlijk, informeel, sober en/of liefdevol wordt: het kan allemaal.  Een warm en liefdevol persoonlijk afscheid waarbij uw wensen centraal staan.

In een tijd met allerlei emoties, is het belangrijk dat er een rustpunt is voor u. Niet alles hoeft op de eerste dag geregeld te zijn, u kunt toegroeien naar de dag van de uitvaart en in de loop van de dagen alle keuzes maken die nodig zijn. Ik begeleid u daarin en houd de grote lijnen in de gaten. Dat zijn de eerste uitgangspunten. 

Op deze website leest u alles over wat te doen direct na het overlijden; de mogelijkheden die er zijn voor de uitvaart, wat een uitvaart kan kosten en welke verzekeringen er zijn. Ook bied ik u de mogelijkheid uw uitvaartwensen met mij te bespreken en mogelijk vast te leggen.

Ik ben er graag voor u om u te begeleiden naar een uitvaart waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Waar kunt u mij vinden?

Vanuit Enschede werk ik,  maar mijn werkgebied strekt zich uit tot de aangrenzende gemeenten en over heel Twente. Dus ook als u in Hengelo of Almelo woont kunt u uw begrafenis of crematie aan mij toevertrouwen. 

Woont u elders in het land en wilt u toch gebruik maken van mijn diensten?
Neemt u ook dan gerust contact met mij op, we kijken samen naar de mogelijkheden.