fbpx Skip to content
NabestaandenLoket
NabestaandenLoket

Het NabestaandenLoket

Het goed afwikkelen van een nalatenschap is lastig. Het Nabestaandenloket is een dienst om u te ondersteunen bij het afhandelen van de nalatenschap.

Door een persoonlijk account aan te maken, komt u in een overzichtelijk systeem waar u gemakkelijk abonnementen, accounts en contracten kunt laten stopzetten of laten overnemen. Gebruikersnamen, wachtwoorden en klantnummers zijn hierbij niet nodig. 

Gemakkelijk en overzichtelijk bij het opzeggen na overlijden.

Naast de mogelijkheden tot opzeggen en overnames van abonnementen worden ook bankzaken, verzekeringen, loterijen en tal van andere organisaties op de hoogte gebracht van het overlijden van uw dierbare.

Tevens vindt er een controle plaats in het CTR (Centraal testamentenregister) Een bezoek aan de notaris niet nodig, dat scheelt veel papierwerk en kosten.

Ontzorgservice

In uw eigen online omgeving kunt u gebruik maken van een telefonische helpdesk en live chat. Dit om alles voor u nog gemakkelijker te maken.

Komt u er toch niet helemaal uit dan bied ik u een extra ontzorgservice aan. Het vele geregelen kan ik u uit handen nemen, zodat u tijd en ruimte krijgt om te rouwen. Ik begeleid u bij het compleet bij het invullen van het account en ben beschikbaar om de voortgang te monitoren.

Belt u mij gerust over de mogelijkheden van de ontzorgservice.

Wat zijn de kosten?

Voor de families die ik begeleid gedurende de week van de uitvaart is het Nabestaandenloket inbegrepen in mijn basistarief.

Is de uitvaart door een collegea begeleid dan is het mogelijk toch een account bij mij af te nemen voor € 75,00

Marion Bollongino 06-15215070 marion@samenspraakuitvaartzorg.nl