fbpx Skip to content

Mijn visie
Mijn visie

Mijn visie

Een uitvaart op maat! Omdat iedereen anders is.

Ik ga ervan uit dat ieder mens uniek is. Elk mens verdient een uitvaart die bij hem of haar past in zijn of haar klank en kleur.

De naam van mijn onderneming Samenspraak uitvaartzorg zegt eigenlijk alles: in samenspraak met u creëren we een passend afscheid. Mijn manier van werken onderbouwt dat. Ik hoor vaak terug van nabestaanden dat ze vinden dat ik warm en hartelijk ben, dat ik makkelijk contact maak, rust meebreng en dat ik de tijd neem. Ik kan ook niet anders dan de tijd nemen, ik wil er met mijn volle aandacht zijn voor de familie.

Alleen voor u.

Slechts één uitvaart tegelijk kan ik verzorgen om u de volle aandacht te geven en het afscheid te realiseren dat passend is bij uw overleden dierbare.

Betrokken, eerlijk en helder zijn: het zijn de pijlers van hoe ik werk.

Het Levensverhaal.

“Een Uniek afscheid waarbij het levensverhaal op creatieve wijze wordt verteld”, dat kunt u van mij verwachten als we er samen voor zorgen dat de uitvaart verloopt zoals u zich had voorgesteld. Zodat u met een goed en warm gevoel kunt terugkijken op de week van de uitvaart.

Wilt u direct meer weten? Neemt u gerust contact met mij op per email:info@samenspraakuitvaartzorg.nl  of telefoonnummer:06-152 150 70